Weifang Fred Machinery Co., Ltd.

Weifang Fred Machinery Co., Ltd.

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oceanië
Merken: Fred
Aantal werknemers: 100~120 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 10000000 - US$ 20000000
Opgericht Jaar: 2003
Export pct: 80% - 90%
Beschrijving bedrijf

Co. van Weifangfred Machinery, Ltd werd opgericht in 2003, gelegen in Junbukou Industrieel Landgoed, Weifang, Shandong, China. Het fabrieksgebied behandelt meer dan 13000 vierkante meters en wij bezitten meer dan, poeder die 90 die en het assembleren verwerkingsmateriaal schilderen boren oppoetsen draaien lassen profileren malen snijden. Een nieuw numeriek gecontroleerd productiecentrum (NCPC) was opstelling aan het eind van 2014. De kwaliteit van delen en de machinesdetails zijn gewaarborgd.
Met zijn sterke techniekenmacht, voltooi reeks van het machinaal bewerken van materiaal en de experimentele apparaten, geavanceerde CAD R&D methodes, het bedrijf heeft al volledige productielijn. Fred Machinery, als professionele fabrikant, heeft reeds een volledige waaier van hoogte - kwaliteitsinstrumenten aanpassend aan kleine en middelgrote tractoreneigenaars over de wereld vervaardigd. Wij voeren grote hoeveelheid instrumenten, vooral partijen van eenheden houten chippers en Voorbeëindigenladers elk uit jaar samen met Foton-Tractoren.
Onderhand, heeft Fred Machinery reeds meer dan 6 series en meer dan 20 modellen van diverse instrumenten met inbegrip van Houten Chippers, Ronde Pers, Schijfmaaimachine, het Voorbeëindigenlader enz. van Foton.
Fred Machinery is geëngageerd aan het verstrekken na de verkoopdienst en het leveren van een volledige waaier van reservevervangingsdelen. Alle Instrumenten zijn verklaard en goedgekeurd Ce en ISO9001.
Bedrijfswerkingsgebied: Fred Machinery is gespecialiseerd in zich het ontwikkelen, productie en zakelijke bewerking van burgerlijke bouwkundemachines, modern de landbouwmateriaal. Fred Machinery is ook geinteresseerd in het zijn de verkoopagent van de beroemde buitenlandse landbouwbedrijfmachines in China.
Bedrijfsprincipe: FRED zal bij over de hele wereld het dienen van de gebruiker van landbouwbedrijfmachines met moderne wetenschap en technologie aandringen.
Bedrijfsconcept: De kwaliteit leidt tot waarde en de dienst voltooit perfect.
Bedrijfsrichtlijn: Keur geavanceerde wetenschap en technologie goed, streef naar hoogste-rangkwaliteit, dring eerst op cliënten aan en verg geloof en krediet als basis van zakelijke bewerking.
Welkom alle zakenlieden om voor het bespreken van zaken en het maken van vriend met ons te komen, en wij behandelen ook de zaken van productie tegen steekproef of tekeningen.

Certificaat
Standaard:CE
Aantal:3J180201.WFM0Q03
Uitgiftedatum:2018-02-01
Vervaldatum:2023-01-31
Scope / Range:Wood Chipper
Uitgegeven door:Ente Certificazione Macchine Srl
Chat
Vraag een offerte aan
Veranderingstaal